Kerst – instructie

Beste gast,

Dank u wel voor het bestellen van het Kerstmenu.

Het voorgerecht, en het nagerecht zijn zo te serveren. U heeft het waarschijnlijk op de dag van serveren opgehaald.

Welnu zet het voor en nagerecht op een koele plaats,koelkast is wellicht te koud.

Het tussen en hoofdgerecht, kunt u het beste,met eventueel de kaas, op het aanrecht zetten.

Het voorgerecht en nagerecht zijn met een taartschepje zo over te doen op uw eigen servies.

Het tussen gerecht doet u in een steelpan en u brengt dat op 90 graden, u schept dit in een diep bord welke voorverwarmd is in de oven, de geraspte Parmesan strooit u er over heen.


Het hoofdgerecht gaat in de oven,welke goed is voorverwarmd op 170 graden.


Zowel de Sukade als de groenten gaan met het dekseltje, welke u eerst een beetje los heeft gemaakt, in de oven, 10 minuten.


U schept het garnituur, de groenten , over op uw eigen voor verwarmde borden, ook de Sukade, en de saus giet u uit het bakje over het Hert.

Eet Smakelijk en een heerlijk Kerstdiner gewenst.
🧑‍🎄