Kerst

Restaurant Zott is 1e en 2e kerstavond geopend voor een 4 gangen kerstdiner.

Kerstmenu 2018

Schotse Zalm, gemarineerd in Kummel, Crème Brulee van Eendenlever,
Zoetzure Kumquats, aardappel en een kletskop van oude Kaas.

****

Patrijs, supreme op het karkasje gebraden, Pastinaak, Ravioli gevuld met het gestoofde pootje,
Sjalot in Ras al Hanout, jus van Steranijs.

******

Hertenkalfrugfilet, saus van Paddenstoelen, Knodel van Pancetta en Salie en Vossenbessen,
Pompoen geroosterd, Fritto van Knolselderij, Rode kool in Balsamico.

*****

Gieser Wildeman peertje, Panna Cotta van Marsepijn, Parfait van kaneel,
Sabayon van Marsala, tarte Tatin van Doyenne.

€55,-




17:30 uur18:30 uur19:30 uur